gallery/facebook
gallery/youtube
gallery/googleplus
gallery/dwff met titel oranje
gallery/instagram_png9
gallery/facebook

Iwas World Cup 2019 

 

amsterdam

Op dit moment is de stichting bezig met de voorbereidingen voor de IWAS World Cup Rolstoelschermen 2019.

Van 14 tot en met 17 november 2019 organiseert de DWFF de World Cup Rolstoelschermen in Sporthallen Zuid in Amsterdam. Tijdens dit mondiale kwalificatie toernooi voor de Paralympische Spelen van Tokyo2020 worden meer dan 300 schermers en coaches uit 30 landen verwacht.

Om dit evenement te kunnen realiseren is de DWFF op zoek naar bedrijven, instanties, donateurs en fondsen, die dit prachtige een warm hart willen toedragen door middel van een financiële en/of materiële bijdrage of samenwerking.

Wilt u ons evenement steunen? Klikt u daarvoor op onderstaande link.

 

Sponsorinformatie IWAS World Cup 2019 Amsterdam

 

Met trots presenteren wij hier onze huidige sponsorpartners. 

Sluit u zich hierbij aan?

ALGEMENE INFORMATIE 

Klik hier voor algemene informatie rondom de IWAS World Cup 2019 Amsterdam.

Binnenkort volgt hier nog meer informatie.

SPONSORINFORMATIE

TOPSSPORT VAN DICHTBIJ MEE MOGELIJK MAKEN. 

JIJ BENT DE VRIJWILLIGER DIE WIJ ZOEKEN!

Klik op onderstaande link met meer informatie om dit prachtige evenement als vrijwilliger mogelijk te maken.


Flyer vrijwilligers.

GLOBAL MEETINGS & EVENTS

gallery/image-1

De DWFF is op zoek naar ongeveer 100 vrijwilligers per dag en hoopt dan ook dat jij wil komen helpen! Er worden mensen voor verschillende taken gezocht, zoals de wapencontrole, het vastzetten van de rolstoelen in de frames, chaperonnes voor de dopingcontrole, medewerkers informatie balie, open afbouw sporthal, verwelkomen teams op Schiphol, accreditatie controles, verzorging vrijwilligers en helpende handen bij de prijsuitreiking. De DWFF zorgt voor een lunch, drinken en een versnapering. Meehelpen kan van 12 november tot en met 18 november 2019.


Hoe gaaf zou het zijn om dit evenement mee mogelijk te maken en volgend jaar op televisie tijdens de Paralympische Spelen Tokyo2020 te kunnen zeggen: “Hé die ken ik, die heb ik geholpen!”


Je kunt je aanmelden als vrijwilliger met dit Google-formulier. Op dit formulier kan je aangeven wanneer je beschikbaar bent en met welke activiteiten je graag wilt helpen. Vragen? Die kun je aan het eind van het formulier stellen of door een mailtje te sturen naar wheelchairfencingfoundation@outlook.com 


Bedankt!