gallery/facebook
gallery/youtube
gallery/googleplus
gallery/dwff met titel oranje
gallery/instagram_png9
gallery/facebook

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Dutch Wheelchair Fencing Foundation is met ingang van 6 mei 2019 door de Belangdienst aangemerkt als een gevraagd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Dit betekent dat u als donateur uw gift aan de Foundation binnen de daarvoor geldende regels kunt aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De Dutch Wheelchair Fencing Foundation hoeft op haar beurt geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen die zij ontvangt in het kader van het algemeen belang.  Bekijk hieronder onze jaarlijkse publicaties.

Beleidsplan 2019

Via onderstaande link kunt u het beleidsplan 2019-2024 van de DWFF lezen.  


Beleidsplan 2019-2024.

Met trots maken we onze samenwerking met de John Blankenstein Foundation bekend. De Dutch Wheelchair Fencing Foundation vindt het erg belangrijk dat de LHTBI+ gemeenschap, als atleet, toeschouwer en vrijwilliger, zich veilig voelt bij de evenementen die wij organiseren voor de prachtige sport van rolstoelschermen. Daarom is het DWFF een samenwerking gestart met de John Blankenstein Foundation.


Geïnspireerd door de voormalige topscheidsrechter en homoactivist John Blankenstein, zet de John Blankenstein Foundation zich in om LHTBI+ acceptatie in georganiseerde sporten te verbeteren. Sportclubs spelen een belangrijke sociale rol omdat ze een sociale structuur bieden en een ontmoetingsplaats zijn voor sporters. Veel sportclubs denken dat ze voldoende open en veilig zijn voor iedereen. Dat is anders in de perceptie van homosporters. Ze missen de beschikbaarheid van de club om hun individualiteit bespreekbaar te maken.

John Blankenstein Foundation

gallery/anbi-logo-300x239
gallery/logo jbf 3000px
gallery/regenboogvlag